Yearn.finance’s YFI Could Soon Rally Past $ 20,000 som teknisk styrke vokser

Yearn.finances YFI-styringstoken har slitt med å få fart i løpet av de siste dagene og ukene, med kjøpere som har som mål å sende kryptovalutaen betydelig høyere.

YFIs token har blinket enorme tegn på styrke gjennom de siste ukene, med kjøpere som har tatt kontroll over Bitcoin Up sin prishandling etter at massivt tilsig av salgspress sendte det ned til $ 7500 for bare et par uker siden.

Det handles nå over 100% fra disse lavpunktene, men sliter med å bryte over det tunge salgspresset som eksisterer i regionen 18 000 dollar.

Inntil det kan ødelegge salgspresset som eksisterer her og øke opp til nye høyder, er det stor mulighet for at det vil fortsette å konsolidere eller muligens møte et visst salgspress.

En næringsdrivende peker på et nylig dannet teknisk mønster og bemerker at han mener at kryptoen er klar til å samle seg betydelig høyere i dagene og ukene fremover.

Han ser spesifikt mot å se et trekk forbi $ 20.000, og bemerker at dette kan åpne portene for alvorlig oppside i dagene, ukene og månedene fremover.

Yearn.finance’s YFI forblir stabil under viktig motstand til tross for markedets uro

I skrivende stund handler Yearn.finance’s YFI-token marginalt ned til sin nåværende pris på $ 17,100. Dette er rundt hvor det har handlet de siste dagene.

Motstanden på $ 18.000 er intens og har katalysert flere salg de siste dagene og ukene.

Hvis bjørn fortsetter å holde dette nivået som motstand og ikke kan legge noen høy tidsramme nær det, kan det se enten en langvarig konsolideringsfase eller begynne å slette sine nylige gevinster.

Analytiker: YFI kan snart legge ut et breakout mot $ 20.000

En næringsdrivende forklarte i en nylig tweet at han ser etter en forestående pause på over $ 20.000.

Han bemerker at Yearn.finance har dannet det som ser ut til å være en bullish trekantsformasjon, med disse mønstrene ofte som resulterer i oppadgående utbrudd under oksemarkeder.

“YFI – jeg er lang. Trekantbrudd. Fungerer til det ikke gjør det. Har ikke sviktet meg de siste par handler. Lang trekantbruddet szn, ”sa han mens han pekte på diagrammet som ses i nedenstående diagram.

Der DeFi altcoins som Yearn.finansieringstrend på kort sikt kan i stor grad avhenge av om Ethereum, Bitcoin og resten av markedet kan forbli noe stabilt.