Toinen Bitcoin Lightning -käynnistys toimii Visa-kortilla nopeutettujen korttimaksujen kanssa

Viime kuussa Bitcoin Lightning -yritysyritys Strike ilmoitti toimivansa maailman maksujärjestön Visa kanssa. Nyt toinen samaan tapaan käynnistyvä LastBit, joka juuri julkaisi sovelluksensa beetaversiona , käy läpi saman Visa Fast Track -ohjelman.

Tämä kumppanuus antaa lopulta käyttäjille mahdollisuuden maksaa tuotteista, joiden hinta on Yhdysvaltain dollareissa – mutta käyttämällä Bitcoin Trader. LastBitin perustaja Prashanth Balasubramanian kertoi CoinDeskille, että yritys julkaisee myös muutamassa viikossa sovelluksen, joka toimii euron kanssa.

Bitcoinin käyttäminen päivittäisiin maksuihin

LastBitin päätavoite on antaa käyttäjille mahdollisuus suorittaa salamamaksuja maksaakseen melkein kaikesta. Käyttäjä vetää LastBit-sovelluksen ylös, lataa siihen bitcoin-tiedostot, jolla on välitön pääsy digitaaliseen pankkikorttiin bitcoin-maksujen lähettämistä varten. Kun käyttäjä lähettää bitcoin-maksun, myyjä saa euroja tai dollareita toisella puolella.

Bitcoinin Lightning Network auttaa tekemään bitcoin-maksuja nopeammin ja halvemmin. Muutama kauppa täällä ja siellä hyväksyy Lightning-maksut, mutta niitä ei silti ole niin laajalti hyväksytty kuin normaalit bitcoin-transaktiot.

Lue lisää: Mikä on Bitcoinin salamaverkko?

Viime kädessä LastBit haluaa antaa bitcoin-käyttäjien käydä missä tahansa kaupassa ja tehdä ostoksia bitcoinilla riippumatta siitä, hyväksyykö kauppias sen.

”Haluamme vain nähdä massat käyttävän bitcoineja päivittäin. Tätä varten olemme suunnitelleet väistämättä saumattomimman bitcoinin ja fiatin välisen yhteentoimivuuden salamaverkon päällä, joka vastaa sekä uusien että kokeneiden käyttäjien tarpeisiin ”, Balasubramanian kertoi CoinDeskille.

Laajentuminen Euroopassa ja Yhdysvalloissa

Tavoitteen saavuttamiseksi he työskentelevät sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa avatakseen mahdollisuuden lähettää bitcoin-maksuja myyjille.

Rahoittama litecoin luoja Charlie Lee, salauksen vaihto Binance ja tietokanta luoja MongoDB mm käynnistyksen alensi hampaita University of California, Berkeleyn kiihdytin ohjelmaan.

Nyt „pienenä yrityksenä, jolla ei ole miljoonia pankkeja“, LastBit on todennut, että Visa’n Fast Track -ohjelma on hyvä sopivuus, sanoi Balasubramanian.

Lue lisää: Tämä Visa-kortti antaa Bitcoin-palkkioita käytetyistä dollareista

„Visa FastTrack-ohjelma näytti ratkaisevan nämä ongelmat, jotta pääsemme markkinoille nopeammin, ja siksi hakeuduimme heidän ohjelmaansa huolimatta siitä, että olimme alle“ miljoonan dollarin „vähimmäisrahoitusvaatimuksen“, Balasubramanian sanoi.

Vaikka LastBit työskentelee Visa: n kanssa Yhdysvaltojen maksujen kanssa, sillä on jo hyväksyntä päästä menemään Euroopan unioniin MasterCardista. Se on nyt keskittynyt toiveisiin todistaa tuotteen toimivuus.

”Vakaalla tuotteella, kumppanuuksilla ja merkittävillä sijoittajilla […] takana olemme ottamassa käyttöön Bitcoin-, Lightning- ja EUR -yhteensopivien maksujen kerroksen EU: ssa todistaaksemme, että tämä todella toimii ja että pieni yritys ilman miljoonia voi vetää pois monimutkaisesta maksutuotteesta Bitcoinin omaksumisen edistämiseksi ”, Balasubramanian sanoi.