Bitcoinin hinnalla on toissijainen rooli Uniswapille (UNI)

Bitcoinin hinta on edelleen vastarinnassa 11 000 dollaria, mutta kauppiaiden huomio näyttää olevan DeFi-rahakkeissa, kuten Uniswap (UNI).
Viikonloppu on saapunut, ja Bitcoinin (BTC) hinta heilahtaa edelleen välillä 10 800 ja 11 000 dollaria.

UniSwapin (UNI) hinnan 22 prosentin lasku ei aiheuta kauppiaille huolta
Salausvaluuttamarkkinoiden päivittäinen kehitys. Lähde: Coin360

Salausvaluuttamarkkinoiden päivittäinen kehitys. Lähde: Coin360

Jotkut analyytikot sanovat, että digitaalinen omaisuus menetti vauhtia, mutta nopea tarkastelu 1-4 tunnin kaaviosta osoittaa, että Bitcoin Evolution liikkuu sivuttain määritellyllä alueella ja alkaa nähdä jonkin verran puristusta.
Huolimatta siitä, että kryptovaluutta-kauppiaat näyttävät olevan „kiinnostuneita“, Bitcoinin hinta osuu alempiin mataliin ja korkeimpiin arvoihin, ja jos tämä malli jatkuu, voimme odottaa puhkeamista ennen viikoittaista sulkemista. Tietenkin tämän purkautumisen suunnan ennustaminen on vaikeinta.

Jos purkautuminen on ylöspäin, 11 150 dollarin ja 11 600 dollarin ylimääräinen vastus vaikeuttaa kaikkia yrityksiä lyödä 12 000 dollaria.

Hintoanalyysi 18. syyskuuta: BTC, ETH, XRP, DOT, BCH, BNB, LINK, CRO, LTC, BSV
Jos hinta hajoaa, kauppiaat odottavat tukea 10 550 dollarilla, mutta ero 10 826 dollarista 10 480 dollariin volyymiprofiilin näkyvällä alueella viittaa siihen, että 10 490 ja 10 400 dollarin välillä. on missä hinta nousisi.

Siksi keskipitkän elinkeinonharjoittajan riski-palkkakerroin ei tällä hetkellä ole kovin houkutteleva, varsinkin verrattuna UniSwapin UNI-tunnuksen nähneeseen mehukkaaseen hintatoimintaan, joka nousi perjantaina vielä 124%.

 

Itse asiassa DeFi Pulsen tiedot osoittavat, että hajautetun pörssin, UniSwapin, lukittu kokonaisarvo oli 1,75 miljardia dollaria, kun kauppiaat leimasivat takaisin alustalle hankkimaan erilaisia ​​DeFi-tyyppisiä tunnuksia tai ansaitsemaan suurta kiinnostusta kautta satoviljely.

USD-arvo lukittu Uniswapiin

Kokonaisarvo USD: ssä lukittu Uniswapiin. Lähde: DeFi Pulse

Viikon parhaat salausuutiset: Bitcoin-hinta putoaa ansaan, ei-vaihdettavissa oleva Minecraft-tunnus ilmestyy ja paljon muuta
Viimeisen 24 tunnin aikana alustan talletukset kasvoivat 80%, ja on mahdollista, että DeFi: stä hyötyä haluavien kauppiaiden voimakas keskittyminen vähentää Bitcoinin kysyntää, kun keskitetyt pörssit laskivat käteismäärät.

Bitcoin-spot-yhteenlasketut päivittäiset volyymit

Päivittäiset yhteenlasketut Bitcoin-pistemäärät. Lähde: Skew.com

Koska DeFiin liittyvien rahakkeiden kysyntä todennäköisesti kasvaa, kauppiaat voivat pitää silmällä eetterin hintaa, koska altcoin on jo noussut 10% viikon alusta lähtien ja voi lyödä 422 dollaria, jos härät voivat työntää. hinta suuren volyymin VPVR-solmun kautta hintaan 392 dollaria.

Tässä esitetyt näkökannat ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkökantoja eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja yritysliikkeeseen liittyy riskejä, sinun on tehtävä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Jatka lukemista:

UniSwapin (UNI) hinnan 22 prosentin lasku ei aiheuta kauppiaille huolta
Hintoanalyysi 18. syyskuuta: BTC, ETH, XRP, DOT, BCH, BNB, LINK, CRO, LTC, BSV
Viikon parhaat salausuutiset: Bitcoin-hinta putoaa ansaan, ei-vaihdettavissa oleva Minecraft-tunnus ilmestyy ja paljon muuta
Se on nouseva ansa! Kolme keskeistä mittaria ennustaa Bitcoinin hinnan hylkäämisen 11 000 dollarilla
50% DAI on lukittu yhdisteeseen, miksi olet huolissasi?
Bitcoinin hinta on viimeisen vastustusvyöhykkeensä edessä ennen 15 000 dollaria
Huippuanalyytikoiden Bitcoin-hintaennusteet ovat usein väärät