Milliardær hedgefondinvestor Stanley Druckenmiller har sluttet seg til Paul Tudor Jones ved å investere i bitcoin. I likhet med Jones er han utrolig bearish på den amerikanske dollaren og er lang på BTC.

Det er nok et stort poengsum i butikkens verdifront for Bitcoin. Milliardær hedgefondinvestor Stanley Druckenmiller innrømmet nettopp å ha BTC på nasjonal TV i et intervju med CNBC. Bigshot Money Manager har også posisjoner i gull, men han er betydelig bullish på verdens første kryptovaluta.

„Hvis gullinnsatsen fungerer, vil Bitcoin-innsatsen fungere bedre.“
I det siste intervjuet med CNBCs Kelly Evans sa Stanley Druckenmiller, en milliardær hedgefondssjef, at han eier bitcoin og at han satser på at kryptovalutaen oppnår mye høyere verdivurderinger i den kommende fremtiden.

„Jeg er litt av en dinosaur, men jeg har varmet opp til at Bitcoin Profit kan være en aktivaklasse som har mye tiltrekningskraft som en butikk med verdi,“ sier den legendariske investoren Stanley Druckenmiller til @KellyCNBC. Hans „dollar-tilbakegangskurv“ har også godt oljegull. $ BTC $ RIO $ FCX pic.twitter.com/2zuM8JqxaW

– Børsen (@CNBCTheExchange) 9. november 2020

Han mente at BTC har funnet en betydelig fanbase blant tusenårsgenerasjonen og hele vestkysten av teknologibeltet.

Sammen med bitcoin har Mr. Druckenmiller også posisjoner i gull. Og hans tildelte gule metallfond er vesentlig høyere enn bitcoin. Men han viker ikke unna å si at begge investeringene er åpenbare for å fungere bra.

Oppriktig hvis gullinnsatsen fungerer, vil bitcoin-innsatsen sannsynligvis fungere bedre fordi den er tynnere, mer illikvid og har mye mer beta.

Med sin nyvunne talsmann for bitcoin og hans investering i gull slutter Stanley Druckenmiller seg til slike som Paul Tudor Jones, en annen ærverdig Wall Street-basert hedgefonds investeringsfigur. Begge er veldig baisse på amerikanske dollar, med Druckenmiller til og med å tegne et bilde av en flerårig nedgang for greenbacken. Han korterer faktisk USD.

BTC-fellesskapet gleder seg over spenning
Real Vision-sjef og seriell Bitcoin-okse Raoul Pal var rask med å dele utviklingen på sin Twitter-profil. Ifølge ham bør milliardærsikringsfondinvestorens BTC-investeringsopptak åpne for flere fond og kapitalaktører å følge etter.

Betydningen av verdens største og mest respekterte pengesjef – Stan Druckenmiller sa akkurat nå at han er lang bitcoin kan ikke overdrives. Det har fjernet alle hindringer for ethvert hedgefond eller kapital til å investere … # Bitcoin

– Raoul Pal (@RaoulGMI) 9. november 2020

Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano gikk som vanlig litt over bord:

OMG Stan Druckenmiller forklarer hvorfor Bitcoin er den beste eiendelen (lit emoji)

Veteraninvestoren Bill Miller snakket også høyt om Bitcoin
Bare et par dager tilbake sa Bill Miller i samtalen med folkene på CNBC at hver større bank ville eie bitcoin på et tidspunkt i nær fremtid.

Flere og flere institusjonelle investorer kjøper BTC som:

Bitcoin-historien er veldig enkel. Det er tilbud og etterspørsel. Bitcoins tilbud vokser rundt 2,5% i året, og etterspørselen vokser raskere enn det.

BTC-kurs har gjennomgått en veldig volatil handelsøkt i dag. Vil den ovennevnte store advokaten for milliardærer jobbe til sin fordel i nær fremtid (pris)? Det gjenstår å se.